Berichten

 Zw.jpeg

Interview met de Kanaken over 20-jarig jubileum

Op zuidwestTV staat een interview met de Kanaken. Als je het interview wilt bekijken, ga dan naar http://www.zuidwestupdate.nl/
Dan naar "gemist" vervolgens naar "cocktail", uitzending gemist en naar de uitzending van 24 oktober 2023.
Het interview begint bij 6.48 minuten.

Op zondag 19 november gaat het gebeuren!

 poster.jpeg

 

Zaterdag 8 juli waren  de Kanaken te gast in dorpshuis Kaj Munk te Hansweert. Het was op die dag 32 graden maar de zaal was gekoeld en wij werden onthaald met koele  dranken.  Het publiek was laaiend enthousiast. Het gaf ons een warm gevoel.....en het optreden was wederom een succes. Ook hier komen we weer graag terug.

8_juli.jpeg

 

Op Koningsdag 2023 waren de Kanaken uitgenodigd om op te treden tijdens de Kunstroute in Tholen op 2 prachtige locaties: de RK kerk en het Oude Stadhuis. In tegenstelling tot eerdere berichten liet de zon ons in Tholen gelukkig niet in de steek. Het was dus in alle opzichten een stralende dag.

 IMG 3835  IMG 3840  IMG 3844

 

Tijdens de Kunstroute Tholen op Koningsdag donderdag 27 april treden de Kanaken op van 11.00 tot 12.00 uur in de RK kerk in Tholen en van 12.30 tot 13.30 uur in het oude Stadhuis aldaar.
Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

 tholen1  tholen2

 

De Kanaken waren weer uitgenodigd in de Reigershorst. Wat een spetterend optreden en wat een spontaan en dankbaar publiek. We komen graag nog eens terug!

Reigershorst 1


 

Logo zuidwest TVOp zuidwestTV staat een interview met de Kanaken. Als je het interview wilt bekijken, ga dan naar http://www.zuidwestupdate.nl/
Dan naar "gemist"vervolgens naar "cocktail", uitzending gemist en naar de uitzending van 10 januari 2023.
Het interview begint bij 16.17 minuten